#scrollen
AUTOWINKEL FLEVOLAND
  • Bestaat sinds
  • 2012
  • specialiteit

Autowinkel Flevoland

Jeroen is vijf jaar geleden begonnen met zijn eigen bedrijf. Jeroen, oprichter en eigenaar, heeft recent het 5-jarig jubileum van Autowinkel Flevoland gevierd. Jeroen sloot zich na de oprichting direct aan bij Autoservice Totaal.

De filosofie van Jeroen is: ‘Als jij goed voor je klanten zorgt, komt ook de broer, beste vriend en kennissen bij je in de zaak’. Door de manier van persoonlijk contact met zijn klanten, goede service en betaalbaarheid komen de klanten van Jeroen stuk voor stuk terug bij problemen, APK of regulier onderhoud. Deze manier van persoonlijke reclame doet het uitstekend want creëert hij een leuke sfeer in zijn zaak met blije en tevreden klanten. Zoals Jeroen zelf zegt: ‘Ik ken 100% van mijn klanten.’.

Nieuwe auto showen

‘Als klanten in de buurt zijn komen ze geregeld langs voor een kop koffie en maken ze meteen een afspraak voor een reparatie of onderhoudsbeurt. Daarbij komen klanten hun nieuwe auto met plezier laten zien, gewoon voor de gezelligheid!’

 

Bij Autowinkel Flevoland is de drempel laag om een bezoek te komen brengen en de deur staat altijd open. Jeroen heeft een vertrouwensband met zijn klanten en vindt dit erg belangrijk. ‘Dat is mijn specialiteit. Klanten voelen zich op hun gemak en komen graag langs. Autoliefhebbers, maar ook mensen die minder affiniteit hebben met auto’s hebben voelen zich in mijn garage zeker op hun gemak.’.

 

Door Autoservice Totaal heeft Autowinkel Flevoland meer exposure gekregen en het merk zorgt ook voor extra vertrouwen naar zijn klanten.

“Als jij goed voor je klanten zorgt, komt ook de broer, beste vriend en kennissen bij je in de zaak.”