#scrollen

Reparaties

Niets is zo vervelend dan wanneer je auto een reparatie nodig heeft. U wilt dan zo snel mogelijk een goede monteur die uw auto er weer bovenop helpt.

De garages van Full Car Service garanderen u een betaalbare, vakkundige uitvoering van reparaties en mechanica van uw auto. Wacht niet langer en maak snel een afspraak!

Reparaties

Wanneer u problemen heeft met uw auto, dan wilt u snel een afspraak maken en daarbij de garantie hebben dat u daarna weer de weg op kunt. Bij Full Car Service kunt u snel een afspraak maken en betaalt u nooit te veel voor een reparatie.

Full Car Service biedt:

  • Garages met de juiste apparatuur
  • A-merk onderdelen
  • Gespecialiseerde monteurs
  • Binnen no time weer op weg

Remmen

Goed werkende remmen zijn van essentieel belang bij het rijden. Hiermee voorkomt u gevaarlijke situaties. Om ongelukken en extra hoge kosten te voorkomen kunt u het beste regelmatig uw remmen laten testen.

Wanneer u merkt dat de remmen piepen of minder goed remmen is het van belang hiermee naar een garage te gaan. Daarnaast kan er ook een lampje gaan branden dat er iets mis is met de remmen. Bij Full Car Service kunnen wij de remblokken en remschijven gemakkelijk vervangen door nieuwe exemplaren van hoge kwaliteit.

Distributieriem

Wanneer je distributieriem niet tijdig wordt vervangen kan hij in het ergste geval breken. Dit brengt hoge kosten met zich mee. Deze kosten zijn makkelijk te voorkomen, door deze regelmatig te onderhouden of te controleren.

Koppeling

Bij de koppeling komt het regelmatig voor dat het schakelen wat moeilijker wordt of dat de auto bijna niet versnelt als je de koppeling laat opkomen. Dit betekent dat de koppeling toe is aan een controle/vervanging. Wanneer je te lang met een defecte koppeling rijdt, kunnen ook andere onderdelen van je auto beschadigen. Dan lopen de kosten van een reparatie snel op. Wees er daarom op tijd bij en maak een afspraak met een garage bij u in de buurt!

Batterij

Een batterij zorgt ervoor dat je auto voorzien is van stroom. Denk hierbij aan het starten van de motor, maar ook bij de autolichten en de radio. Als je auto niet meer start kan dit een teken zijn dat de batterij het niet meer doet. Dit kan gebeuren indien je bijvoorbeeld de lichten bent vergeten uit te schakelen.

Heeft uw auto een reparatie nodig?

Wacht niet langer en maak een afspraak met een van onze Full Car Service garages!